Videoproduktion priser

Er du i tvivl om prisen for videoproduktion, og hvad det koster at få produceret en fed reklamefilm eller produktvideo der sælger? Så læs med her eller kontakt os i dag.

Afspil video om Læs mere om videoproduktion priser og hvad der kan påvirke prisen på din videoproduktion

Priser på videoproduktion

Alt afhængigt af, hvilken form for videoproduktion, du skal lave have lavet – om det er en længere reklamevideo med mange sceneskift og lokationer, eller om det er en kort produktvideo med få klip -, vil der være forskel på, hvad en given video vil koste at få produceret.

Det er derfor umiddelbart også svært at sige, hvad netop din video kommer til at koste, for når det kommer til videoproduktion priser, er der nemlig mange faktorer, der spiller ind. Derfor vil det altid være en god idé, at kontakte den ønskede produktionsvirksomhed og høre mere om priserne hos dem.

Hos Bow Tie Productions hjælper vi gerne med alle former for videoproduktion, om det er i København, andre steder i landet eller måske ude i den store verden. Hvad enten det skulle være en reklamevideo, video til sociale medier eller måske noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe dig. Vi kommer også gerne med et tilbud på en videoproduktion.

Bow Tie Productions er et professionelt firma, der specialiserer sig i videoproduktion. Tag eventuelt et kig på nogle af vores tidligere cases, så du kan blive inspireret til, hvad du kan forvente ved et samarbejde med os.

Her kan du samtidig se, at vi har arbejdet med en bred vifte af kunder, herunder både gymnasier, ungdomspartier og mange andre virksomheder. Vores ekspertise favner derfor bredt, så du kan være sikker på, at vi også kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed. 

Afspil video om Få en videoproduktion pris hos os.

Videoproduktion hos Bow Tie Productions

Når du som kunde skal have lavet videoproduktion, er der flere elementer udover selve produktionen, du skal være opmærksom på, når det kommer til priser. Det kan nemlig ofte betale sig også at have budgetteret med omkostninger til marketing, i forhold til hvilket medie, hvorpå videoen skal vises. 

Det kan både være sociale medier, som Facebook og LinkedIn, men kan også være flow TV eller streaming, hvis du eksempelvis skal have produceret en reklamefilm der også kan gøre sig gældende her.

En videoproduktion hos Bow Tie Productions vil derfor variere i pris, da ikke to produktioner er ens. Der vil være forskel på, hvad det kræver af tid til optagelse, redigering og lignende, ligesom det også varierer hvad produktionen kræver af eksempelvis speak, musik, grafik osv. Alt dette vil have indvirkning på den endelige pris for videoproduktionen. 

Hos Bow Tie Productions laver vi forskellige former for videoproduktioner til forskellige formål. Vi laver blandt andet reklamevideoer, hvilke er med til at fortælle noget om din virksomhed, dit brand eller bestemte produkter, du gerne vil have markedsført.

Vi er eksperter i at producere reklame videoer, og kan lave lige netop den video, der kan vække din målgruppes interesser og samtidig styrke din virksomheds online tilstedeværelse.

Med en professionel produktvideo kan dit produkt blive fremvist på bedste vis, med fokus på at præsentere alle dets fordele og ramme målgruppen bedst. Dette gør, at der kan blive skabt opmærksomhed omkring dit produkt, for den helt rette målgruppe.

Med en eventvideo kan du sørge for, at bestemte begivenheder i din virksomhed bliver veldokumenteret til både privat brug eller som promovering for jeres virksomhed eller produkter. En eventvideo kan blandt andet bruges, når i holder jeres næste virksomhedsarrangement.

Bow Tie Productions priser for videoproduktion

Som du kan læse i det ovenstående, så er det altså svært at sige helt konkret, hvad netop din videoproduktion vil koste, da der er mange faktorer, der spiller ind.

Derfor vil vi gerne opfordre dig til at tage fat i os, så vi kan høre mere om dit projekt og komme med et budget på din videoproduktion.

Som nævnt varierer priserne for videoproduktion, alt efter, hvilket produktionsfirma du ønsker at bruge. Det vigtigste er dog at sikre at din valgte virksomhed lever op til, hvad du forventer af dem, at de har erfaring indenfor det, du ønsker at få lavet, samt at der er et godt samarbejde og god kommunikation hele vejen igennem.

Hos Bow Tie Productions er et godt samarbejde ensbetydende med en god kommunikation, hvor alle parter bliver hørt, så man i samarbejdet kan få produceret et godt resultat, som lever op til alles forventninger.

Afspil video om Vi ligger gerne et budget og kommer med et tilbud på din videoproduktion
Afspil video om Se priser på videoproduktion eller skriv en mail til os

Få inspiration til videoproduktion

Har du allerede kontaktet os, eller søger du blot inspiration til, hvad din næste videoproduktion kunne handle om, så kan du med fordel besøge vores Instagram side, hvor vi jævnligt poster opslag om vores arbejde, både med reklamefilm og meget mere.

Du kan som nævnt også se meget mere til vores arbejde, som vi allerede har produceret og publiceret i samarbejde med andre virksomheder og organisationer i vores cases her på siden. Her kan du også se et uddrag af eksempler på vores videoproduktion, som vi har produceret fra ide til finish.