Videoproduktion København - Få succes med vores hjælp

Har du brug for videoproduktion i København? Så hjælper vi dig. Kontakt os i dag for at høre mere, eller læs videre her.

Afspil video om Videoproduktion København

Videoproduktion i København

Der kan være mange grunde til, at du står og skal have produceret en video i din virksomhed. Det kan være, din virksomhed skal vise sig selv eller det produkt frem, som I kan levere til jeres kunder.

Måske er det for at tiltrække nye medarbejdere eller kunder, for at optimere jeres hjemmeside eller også er det noget helt fjerde, som er grunden til, der skal produceres video.

Uanset anledningen så kan videoproduktion være med til at gøre selv den mest perfekte hjemmeside lidt bedre eller få mere eksponering på sociale medier eller i TV.

Når der er tale om markedsføring i København, er videoproduktion i dag blevet et rigtigt godt redskab at anvende, da potentielle kunder, medarbejdere, interessenter og mange flere, kan få et indblik i, hvem I er som virksomhed, hvad I har at byde på, og hvad der gør jeres virksomhed helt særlig.

Derfor er der ingen grund til at tøve, hvis ideen om en videoproduktion i København skulle være krøbet ind på dig. Vi producerer videoen i tæt samarbejde med dig, så vi i fællesskab kan føre tingene ud i livet, således vi i sidste ende står med en videoproduktion, som er så god og fuldendt som overhovedet muligt. Og som – vigtigst af alt – kan skabe værdi for dig og din virksomhed.

Afspil video om videoproduktion for wecode

Videoproduktion med Bow Tie Productions i København

Går du med en drøm om at markedsføre din virksomhed ved hjælp af videoproduktion, så de bedste sider af din virksomhed kan vises for omverdenen, er du landet det helt rigtige sted. Vi er nemlig altid på jagt efter nye og spændende kunder, som vi kan hjælpe med deres næste videoproduktion i København. Og vi vil også gerne hjælpe dig med at udleve netop din drøm. 

 

Vi er med dig helt fra den spæde start og den kreative udviklingsproces til de sidste små detaljer og finpudsning, inden produktionen afleveres til dig. Og det er den proces, vi brænder allermest for. 

Når vi laver en videoproduktion i København, vil du som kunde være med i alle dele af en af produktion. Vi ønsker både at få dine input omkring detaljer, der kan få din virksomhed til at fremstå bedst muligt, samtidig med vi også ønsker at inkludere dig i alle de vigtige beslutninger, der tages under en videoproduktion i København.

Alt dette mener vi giver os de absolut bedste forudsætninger for at skabe den bedste videoproduktion i København.

Kompetent produktion af video

Vi arbejder efter parolen om, at ikke to videoproduktioner er ens. Derfor vil det nødvendigvis ikke være de samme ansigter du møder på vores produktioner, da vi altid håndplukker blandt de bedste freelancere i Danmark inden for deres felt. På denne måde sørger vi for at sætte det mest kompetente hold til hver enkelt videoproduktion i København. 

At vi har skiftende produktionshold betyder bestemt ikke, at kvaliteten af vores videoproduktioner forringes  – tværtimod! Vi har mange års erfaring med at producere professionel video, og derfor ved vi også, hvad der fungerer.

Vi vil gå så langt at sige, at vi faktisk er eksperter inden for området, når det kommer til videoproduktion i København. Vi er nemlig leveringsdygtige inden for alle former for videoproduktion. Derfor kan du også roligt indgå i et samarbejde med os.

Afspil video om Audi videoproduktion i København

Forskellige typer af videoproduktion

Går du med en drøm om at markedsføre din virksomhed ved hjælp af videoproduktion, så de bedste sider af din virksomhed kan vises for omverdenen, er du landet det helt rigtige sted. Vi er nemlig altid på jagt efter nye og spændende kunder, som vi kan hjælpe med deres næste videoproduktion i København. Og vi vil også gerne hjælpe dig med at udleve netop din drøm. 

Reklamevideo

En reklamevideo er en video, som produceres for at reklamere for et bestemt produkt, brand eller budskab. Det handler om at overlevere ens budskab så kort og præcist som muligt, så målgruppen vil huske det. En god reklamevideo kræver stærk storytelling, gode visuelle elementer og et koncept, som binder det hele sammen. En reklamevideo kan både vises i tv, på sociale medier og på en hjemmeside. 

Læs meget mere om reklamevideo, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe med at promovere dit produkt eller virksomhed.

Produktvideo 

Med en produktvideo får du en video, der kan bruges til at præsentere dit produkt for din målgruppe. Det handler om at skabe en kort video, der hurtigt og effektivt præsenterer dit produkt på en enkelt, spændende og relevant måde. Her er det meget vigtigt at finde frem til, hvilken målgruppe produktet henvender sig til for at finde ud af, hvilke kanaler den skal distribueres på. 

Læs mere om de forskellige former for produktvideo, vi kan lave, og hvordan en videoproduktion kan henvende sig til dig og din virksomhed.

Eventvideo 

En eventvideo kan bruges til at dokumentere forskellige events, som din virksomheder afholder. Dette kan eksempelvis være til firmaarrangementer, firmamesser, produktlanceringer eller noget helt fjerde. Eventvideoer kan bruges til både privat eller som promovering for dit produkt eller din virksomhed. 

Hos Bow Tie Productions kan vi producere lige den eventfilm, du ønsker med fokus på kvalitet, og et specifikt budskab fremmes.

Derfor skal du bruge video i din markedsføring

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal benytte dig af video i din markedsføring i København, og hvis du ikke allerede benytter videoer i din markedsføring, så skal du i gang – inden dine konkurrenter overhaler dig!

Der er rift om forbrugernes opmærksomhed, og derfor er det ekstremt vigtigt, at du ved, lige netop hvordan du fastholder brugerne på din platform. Først og fremmest er videoindhold svært at glemme, fordi det taler til vores sanser og følelser.

Videoproduktion er et godt værktøj, da videoer efterlader et stort indtryk, og brugerne er mere tilbøjelige til at like og dele videoindhold, hvilket gør, at du også kan nå ud til langt flere på de sociale medier, såsom Instagram og Facebook, og andre digitale platforme.

Undersøgelser viser desuden, at forbrugerne hellere vil se på videoproduktioner end at læse tekst, og derudover vækster virksomheder, der anvender videoindhold i deres marketing 49 procent hurtigere end de virksomheder, der ikke gør.

Befinder du dig i København, og har du, efter at have læst disse gode grunde til at bruge video i din markedsføring, brug for hjælp med professionel videoproduktion? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Afspil video om videoproduktion af Star Wars fanfilm

Videoproduktion af høj kvalitet

Når du indgår i et samarbejde med os hos Bow Tie Productions om en videoproduktion, kan du forvente at få et produkt, der er optimeret efter den rette målgruppe, som både fanger deres opmærksomhed og vækker interesse.

Vi kan tilbyde vores ekspertise indenfor videoproduktion i hele København såvel som resten af Danmark, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Hvis du vil se noget af vores tidligere arbejde, kan du se et udvalg af vores produktioner og cases her.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til videoproduktion i København eller andre steder i landet, og så kan vi tage en uforpligtende samtale om, hvad vi i fællesskab kan kreere for din virksomhed.

Du kan også se mere til os og vores arbejde med videoproduktion i København på Instagram og LinkedIn.

En investering i din virksomhed

Vi mener ikke, at en video bare er en video. Bag en god videoproduktion ligger der en masse tanker og overvejelser, og hvis du ønsker det bedste slutresultat, så skal videoen altså produceres professionelt. En god video er derfor også en investering i din virksomhed, da den kan hjælpe dig med at tiltrække nye, potentielle kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere – både i København, men også i resten af landet.

Hos Bow Tie Productions har vi mange års erfaring med videoproduktion for forskellige virksomheder og organisationer, som både befinder sig i København og andre dele af landet. Vi gør en dyd ud af at skabe genkendelse gennem særpræg såsom musik, logo og animeret tekst – og så endda til en konkurrencedygtig pris.

Læs mere om vores priser.

Om Bow Tie Productions

Bow Tie Productions er et resultat af to gode venners drøm om at skabe en fælles virksomhed, hvor egne visioner og idéer kunne føres ud i livet. Bow Tie Productions blev grundlagt tilbage i 2019, og hvis du søger professionel hjælp til videoproduktion i København, så er vi det helt rigtige valg for dig.

Vi har nemlig mange års erfaring fra den danske tv- og produktionsbranche i København, og vi ved derfor, præcis hvad der skal til for at skabe en god videoproduktion – lige fra den kreative udviklingsproces til den sidste finish, der gør lige netop din video unik.

Vi arbejder, som tidligere nævnt, med nogle af landets dygtigste freelancere i København, og det betyder også, at vi sammensætter holdet specifikt ud fra hver enkelt case og hver videoproduktion. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og de er disse, der er med til at afgøre, hvordan holdet bliver sammensat.

Bow Tie Productions