Videoproduktion København – lækre film lige om hjørnet

Bow Tie Productions laver videoproduktion i København og resten af Danmark. Vi kommer med erfaring fra Danmarks største tv-kanaler og leverer velproducerede lækkerier, der skiller sig ud fra nettets daglige støj.

Vores varemærke er at få kvalitet og kreativitet til at gå op i en højere enhed. At få knivskarpe billeder og flotte videoproduktioner til at gå hånd i hånd med originale fortællegreb og budskaber, der får folk til at stoppe op og tænke.

Afspil video om Videoproduktion i København


Videoproduktioner skabt på erfaring, store ambitioner og ydmyghed

Folkene bag Bow Tie Productions har mange års erfaring. Både fra masser af mindre videoproduktioner og fra helt store formater som ’X Factor’ og ’Landmand søger kærlighed’. Vi har også store ambitioner på jeres vegne. Vi går kun ind i projekter, vi helhjertet tror på kan få jeres budskaber ud til de målgrupper, I har brug for at påvirke.

Selvom ambitionerne er store – også på vores egne vegne – har vi benene solidt plantet på jorden.  Vi er eksperter, men går ydmygt til hver enkelt videoproduktion til virksomheder. Vi ved, at ingen kunder er ens. At lave god video til virksomheder kræver masser af dialog og grundig forberedelse.

Mens det faglige er vigtigt, skal man heller ikke undervurdere betydningen af mere bløde ting. Videoproduktionen påvirkes også af, at vi slapper af i hinandens selskab. Og at vi kan tale åbent og frit med hinanden, stille krav til hinanden og have det sjovt undervejs. 

Afspil video om video til virksomheder

Vi sætter teamet til jeres videoproduktion i København

Vores faglige stolthed byder os altid at sætte barren tårnhøjt, når vi laver videoproduktion i København. Det gælder uanset hvilken type video til virksomheder eller organisationer, vi producerer. Der er stor forskel på at lave effektfulde film til markedsføring af B2C-produkter, video content produktion til social media eller på at lave indtagende videoer til employer branding. Film til produktmarkedsføring kan både kræve professionelle skuespillere og masser af effekter. Employer branding-film trækker oftere på troværdigheden fra firmaets egne dygtige medarbejdere.

Forhold som disse påvirker mange ting omkring produktionen af en virksomheds video.

Film, der skal brande virksomheden som arbejdsplads, kræver en kameramand, der er særligt god til at få medarbejderne til slippe nervøsiteten og føle sig godt tilpas. At sikre, at den slags ting også fungerer, ser vi som vores ansvar, og vi er gode til det!

For produktorienterede reklamefilm er der andre ting i spil. Måske kræver det et hold, der er specialiserede i at optage hurtige bevægelser i knivskarp kvalitet. Eller i at optage video, der egner sig særligt godt til at blive klippet sammen med animationer og andre digitale effekter.

Bow Tie Productions består af de to grundlæggere, David Michael Jensen og Morten Lech Pedersen, som trækker på et stort netværk af ekstremt dygtige filmfolk. Både til videoproduktion i København og til produktioner i resten af landet. Vi samler altid det hold, der egner sig bedst til de videoer, I skal have produceret. Hver og en af dem er folk, vi kender godt, og som vi stoler på.

Priser, videoproduktion og hurtige deadlines​

At samle det rigtige hold handler i høj grad om faglighed og professionalisme. Men det handler også om at kunne lave lækre videoproduktioner i stor skala, når det er opgaven. Når ambitionerne er ekstra store, kræver det et fleksibelt setup at kunne stå med de bedste folk på hver post. Der må ikke gås på kompromis med hverken videooptagelse, klipning, lyd, lys eller grafik.

At gå sådan til opgaven gør i øvrigt ikke kun, at I ender med et bedre slutprodukt. Meget ofte gør det også videoproduktionen hurtigere og mere effektiv at være flere, der arbejder på samme tid.

Prisen er naturligvis heller ikke uden betydning. Og selvfølgelig er vi realistiske og fleksible i forhold til jeres økonomiske virkelighed. Hvis I på forhånd har meldt, at budgetterne er stramme, møder vi ikke op med et stort hold på otte specialister. Så er én måske nok. Alt det taler vi naturligvis om, før vi går i gang. Uanset hvor dit budget ligger, så sørger vi for at du får en professionel videoproduktion hos os!

Afspil video om Søger du professionel videoproduktion er du kommet til rette sted. Se eksempler på video content her
Afspil video om videoproduktion af Star Wars fanfilm

Professionel videoproduktion med det bedste udstyr

Talentfulde folk med hjertet på rette sted er ikke i sig selv nok til at lave en professionel videoproduktion. Hvis det skal se professionelt ud og løfte sig fra hverdagens støj, betyder udstyret også ekstremt meget. I kan med andre ord tillade jer at stille krav om, at jeres video bliver optaget på det bedste udstyr i København.

Bow Tie Productions har rødder i tv-branchen, og derfor har vi vænnet os til aldrig at gå på kompromis med udstyret. Når man som os har besluttet sig for altid kun at levere det bedste af det bedste, er det nødvendigt at stille med kameraer, lys, lydudstyr osv. der passer til opgaven.

Som kunder kommer I dog ikke til at mærke alverden til det undervejs. Det skulle da lige være, at I måske kan grine lidt ad os, når vi med lys i øjnene nærstuderer en ny dims, vi har med ud på optagelse.

Om Bow Tie Productions

Bow Tie Productions er et resultat af to gode venners drøm om at skabe en fælles virksomhed, hvor egne visioner og idéer kunne føres ud i livet. Bow Tie Productions blev grundlagt tilbage i 2019, og hvis du søger professionel produktion af video i København, så er vi det helt rigtige valg for dig.

Vi har nemlig mange års erfaring fra den danske tv- og produktionsbranche i København, og vi ved derfor, præcis hvad der skal til for at skabe en god videoproduktion – lige fra den kreative udviklingsproces til den sidste finish, der gør lige netop din video unik.

Vi arbejder, som tidligere nævnt, med nogle af landets dygtigste freelancere i København, og det betyder også, at vi sammensætter holdet specifikt ud fra hver enkelt case og hver videoproduktion. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og de er disse, der er med til at afgøre, hvordan holdet bliver sammensat.

Hos Bow Tie Productions laver vi videoproduktion i København

Hvordan arbejder vi med videoproduktion i København?

Vil du se mere om processen ved video produktioner, og hvordan vi udvikler video content til Facebook, TV og online?
Se mere om vores tilgang til målgrupper, marked, storyboard og narrativ i reklamefilm her.