Kampagnefilm med spark i

Kampagnefilm eller -video bruges både i politiske kampagner, i reklamekampagner og velgørenhedskampagner for at præsentere budskabet og overbevise målgruppen om at støtte eller købe produktet eller idéen. Uanset hvad dit formål eller budskab er, eller hvem din målgruppe er, bruger vi vores mangeårige erfaring til at indkapsle din ide og fremstille den fra dens allerbedste sider!

Vi producerer din kampagnevideo med det bedste udstyr og den største erfaring

En kampagnevideo kan variere i længde og stil afhængigt af formålet og målgruppen. Nogle kan være korte og underholdende, mens andre kan være længere og mere informative. Dertil kan en kampagnevideo bestå af en række elementer såsom billeder, videooptagelser, animationer, musik og voiceovers for at kommunikere budskabet på en effektiv måde.

Hos Bow Tie Productions laver vi alt inden for visuel kommunikation og kan bistå med alle dele af din kampagnevideo. Bow Tie Productions består af dygtige folk med masser af erfaring fra Danmarks største tv-kanaler. Vi har både lavet mindre produktioner og været del af helt store formater som ‘X Factor’ og ‘Landmand Søger Kærlighed’. Vi har derfor stor forståelse for, og føling med, hvordan vi formidler din kampagnevideo på den rigtige platform og i det helt rigtige format!

Afspil video om Vi producerer din kampagnevideo

Vigtigheden af en kampagnevideo der styrker dine budskaber

En kampagnevideo kan være en effektiv måde at styrke et budskab på, da det giver mulighed for at benytte forskellige visuelle og lydige elementer til at fange modtagernes opmærksomhed, samt skabe en følelsesmæssig forbindelse til budskabet.

En kampagnevideo kan variere i længde og stil afhængigt af formålet og målgruppen. Nogle kan være korte og underholdende, mens andre kan være længere og mere informative. De kan inkludere en række elementer såsom billeder, videooptagelser, animationer, musik og voiceovers for at kommunikere budskabet på en effektiv måde.

Hos Bow Tie får du et produktionsselskab med industriens bedste udstyr kombineret med en stor entusiasme for dig, dit produkt eller budskab, for at formidle din virksomhed til præcis din målgruppe.

David og Morten fra Bow Tie Productions, besidder store mængder af erfaring og et stort netværk af professionelle fra branchen. Det betyder, at vi altid samler præcis det hold, der egner sig bedst til netop den kampagnefilm I har i tankerne. 

Afspil video om Få en professionel kampagnefilm

Produktion af kampagnefilm

En kreativ og stærk kampagnefilm af Bow Tie Productions

Bow Tie Productions er en kreativ producent af reklame- og kampagnefilm, employer branding-film, produktvideoer og meget mere.

Vi er grundlagt i 2019 af to venner med erfaring fra den danske tv- og produktionsbranche.

Vores succes skyldes vores fokus på professionel kvalitet og originalt udtryk, samt evne til altid at have det sjovt, mens vi arbejder.

Bow Tie Productions er med hele vejen i den kreative udviklingsproces, og vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste freelancere inden for deres felt, for at sikre et kompetent hold til enhver produktion. Dette gælder både for enkle optagelser og store, avancerede produktioner med effekter og bevægelse.

Få hjælp til hvordan du laver din kampagnevideo
Vi hjælper med at opfinde og udvikle ideer til kampagnefilm

At producere en god kampagnefilm kræver en omhyggelig planlægning og gennemførelse. Det er ikke en let proces, og der er ingen enkelt metode eller strategi, der vil sikre succes. Det kræver en grundig forskning og en forståelse af din målgruppe og det budskab, du ønsker at kommunikere. Derudover er det vigtigt at udvikle en klar og præcis script, der formidler budskabet på en engagerende måde og bruger visuelle og lydlige elementer til at fange seernes opmærksomhed. Optagelse, redigering og markedsføring er også vigtige trin i processen, og det er vigtigt at evaluere og optimere kampagnefilmen for at opnå de bedste resultater.

Skabelsen af en god reklamefilm består af 5 faser. Bow Tie Productions kan hjælpe med alle faserne og være din konsulent før, under og efter produktionen af din kampagnevideo. Helt konkret bevæger vores proces sig, med undtagelser af tilpasninger til netop dit produkt eller budskab, over følgende vigtige faser:

Sådan laver vi en kampagnefilm

Hvordan laver man en god kampagnevideo?

Indsigter i målgrupper, marked, udvikling af storyboard, fastlægning af narrativ

Med forbehold for, at der er stor forskel på kampagnefilm, giver vi her den helt korte version af de fem vigtigste faser.

Fase 1 – produkt- og markedsundersøgelser

Vi taler allerførst med jer, for at få en god forståelse af hvem I er, jeres idéer og forventninger. Vi danner os et godt billede af jeres brand, hvad I tilbyder, jeres målgrupper og konkurrenter. Sammen kan vi kortlægge scenen og forstå hvordan vi fremadrettet skal navigere og kommunikere, så I bedst kommer i mål.

Når alt er på plads, inklusive budgetramme, begynder det sjove, og vi laver en kreativ kickstart.

Fase 2 – storyboard

Vi kickstarter vores kreative proces med idéudvikling, storyboards, udvælgelse af udstyr, effekter og meget mere! Forberedelserne til optagelserne er altid grundige, så vi bedst og mest effektivt kan lægge en kreativ vision. Vi kreerer også en strategi for eksekveringen af budskaberne og ikke mindst de praktiske optagelser, så vi kan nå i mål inden for den planlagte tidsramme og vores aftalte budget.

Fase 3 – optagelse og redigering

Nu skal vi ud på optagelse! Forud har vi forberedt os (og jer) ned til mindste detalje. Det bliver sjovt og intenst, så hold godt fast. Hvis vi skal optage ude hos jer, er en af de ting I skal at forberede kollegerne. Også dem, der ikke skal filmes.

Dernæst overfører vi alt materialet til vores harddiske, så det ligger trygt og i absolut sikkerhed.

Fase 4 – udgivelse og markedsføring 

Efter et grundigt stykke redigeringsarbejde har vi udviklet jeres færdige produkt eller række af kampagnevideoer. Før udgivelsen diskuterer vi naturligvis eventuelle tilretninger, plan for udgivelse og markedsføringsindsatser af videoerne med hensyn til de udvalgte formater og de ønskede mål.

Ved aflevering af det færdige produkt garanterer vi en gennemført kampagnevideo, som I vil blive glade for.

Fase 5 – afrunding og evaluering

Når kampagnen er søsat og I mærker effekterne, vil vi gerne drøfte forløbet med jer. Vi er altid interesserede i performance af vores produkter og har altid et øje på at forstå jeres oplevelse med samarbejdet, samt de effekter I oplever efter lanceringen af jeres kampagnevideo.

Afspil video om Kampagne film af Bow Tie Productions

Hjælp til kampagne film

Kontakt os og kom i gang

Der er ingen grund til at tøve, hvis ideen om en kampagnevideo er vokset på dig. I samarbejde med dig, kan vi producere en kampagnevideo eller kampagnefilm af højeste kvalitet.

Kan du ikke vente med at komme i gang, eller sidder du inde med nogle spørgsmål om produktion af kampagnevideo, så kontakt os her. Er du i tvivl om hvad det koster at producere en kampagnevideo, så kommer vi gerne med en pris på videoproduktion.