Reklamefilm skabt på passion og erfaring

Lækre reklamefilm skabt på erfaring, kvalitetsbevidsthed og entusiasme. Og på branchens bedste udstyr.

Hos Bow Tie Productions er der én ting, der i særlig grad tænder lyset i vores øjne. Det er, når vi ser reaktionen fra en kunde, som første gang oplever, hvor indtagende, professionelle og lækre de tager sig ud i deres nye reklame film.

Heldigvis sker det for os dagligt. At lave den slags videoer er nemlig vores varemærke og alt hvad, vi brænder for.

Afspil video om Her er det en reklamefilm for Øregård Gymnasium.

Reklamefilm baseret på erfaring, store ambitioner og ydmyghed

Bow Tie Productions består af dygtige folk med masser af erfaring fra Danmarks største tv-kanaler. Vi har både lavet mindre produktioner og været del af helt store formater som ‘X Factor’ og ‘Landmand Søger Kærlighed’. Derfor møder vi altid op med skyhøje ambitioner på både jeres og vores egne vegne. Til gengæld har vi benene solidt plantet på jorden. Vi går ydmygt til hver enkelt opgave, for vi ved, at ingen kunder er ens.

I vil aldrig opleve, at vi møder op og tror, at vi har forstået det hele på forhånd. Et godt resultat handler nemlig i høj grad også om dialog og forberedelse. Og om at kunne slappe af i hinandens selskab og at kunne tale åbent med hinanden. Og – nok så vigtigt – om at have det sjovt undervejs!

Afspil video om Reklame film for Parasport Danmark.

Vi sætter holdet til jeres reklamefilm

Der er stor forskel på at lave gode reklamefilm til kommerciel markedsføring og på at lave flotte film til employer branding. Til de første vil man ofte bruge professionelle skuespillere. Employer brandingfilm hviler til gengæld som regel på firmaets egne dygtige medarbejdere.

Forhold som disse påvirker mange ting i produktion af reklamefilm.

For employer brandingfilm er det f.eks. særligt vigtigt at stille med en kameramand, der er god til at få medarbejderne til at slappe af og føle sig god tilpas. Vi ser det som en del af opgaven at hjælpe medarbejderne til at føle sig trygge ved at stå foran et kamera og være virksomhedens ansigt udadtil.

For produktorienterede reklamefilm gælder andre ting. Her kan det f.eks. kræve et hold, der er specialiserede i at optage hurtige bevægelser i knivskarp kvalitet. Eller i at lave optagelser, der egner sig særligt godt til at blive blandet med animationer og andre digitale effekter.

Bow Tie Productions består af de to grundlæggere, David og Morten, som trækker på et meget stort netværk blandt Danmarks absolut førende filmfolk. Det betyder, at vi altid samler præcis det hold, der egner sig bedst til netop den reklame film, I skal have produceret. Folk, vi kender og stoler på. 

Produktion af reklamefilm

Pris, produktion og hurtige deadlines

Vores tilgang med at samle det rigtige hold handler i høj grad om kvalitet. Men den handler også om muligheden for at kunne lave flotte produktioner i stor skala, når det er målet. Når ambitionerne er meget store, er det nemlig endnu vigtigere at have de bedste folk på hver post – film, klipning, lyd, lys, grafik osv.

At arbejde sådan gør i øvrigt ikke kun jeres reklame film flottere og mere professionel. Det gør ofte også produktionen hurtigere og mere effektiv, fordi vi er flere, der arbejder på samme tid.

Til slut er der prisen – hvad koster en reklamefilm at lave? Naturligvis har pris for reklamefilm betydning. Når det kommer til priser, har vi en særlig fordel i, at specialister arbejder effektivt –nok også mere effektivt end én person, der både skal filme, klippe, redigere osv.

Vi er selvfølgelig altid realistiske og fleksible overfor jeres virkelighed. Hvis budgettet er stramt, møder vi ikke op med otte mand. Så kan én måske være nok. Men alt det taler vi om tidligt i processen. Tag endelig fat i os hvis I vil have hjælp til reklamefilm.

Vi håndterer reklamefilm produktion for små og store virksomheder. Kontakt os og hør mere om produktion af reklamefilm
Hvad koster en reklamefilm - kontakt os og få en reklamefilm pris.

Produktion af reklamefilm på det bedste udstyr

Når I skal have hjælp til reklamefilm, er det ikke nok med et hold af talentfulde folk. Mange kan ganske vist filme på en mobil i dag, men hvis det skal se professionelt ud, betyder udstyr ekstremt meget. Når I leder efter et reklamefilm bureau, kan I derfor også tillade jer at stille krav om, at de har det rigtige udstyr.

Hos Bow Tie Productions kommer vi fra TV-branchen, og det betyder bl.a. at vi har vænnet os til aldrig at gå på kompromis med udstyret til produktion af reklamefilm. Hvis vi skal levere det bedste af det bedste – og det skal vi – er det nødvendigt at stille med kameraer, lys, lydudstyr osv. der passer til opgaven.

Det er ikke noget, I som kunder kommer til at mærke det store til. Ud over, at I måske kan grine lidt ad os, når vi begejstrede står og nærstuderer en ny dims, vi har med ud på optagelse.

Reklamefilm pris

Hvad koster en reklamefilm?

Afhængigt af hvilken type reklamefilm, du ønsker at få lavet, kan priserne variere betydeligt. For eksempel vil en længere reklamevideo med mange forskellige lokationer og scener være dyrere at producere end en kort produktvideo med færre klip.

Vi har opdelt priser på reklamefilm i tre forskellige kategorier, så du kan få en idé om, hvad en reklamefilm koster:

  • Lavt budget: 20.000-50.000 kr.
  • Medium budget: 50.000-125.000 kr.
  • Højt budget: 125.000-500.000+ kr.

Det er værd at bemærke, at disse reklamefilm priser er vejledende, og at den faktiske pris kan variere afhængigt af en række faktorer såsom kvalitetsniveauet og omfanget af produktionen, mængden af post-produktionsarbejde, og eventuelle yderligere tjenester såsom skuespillere eller special effects.

Læs mere om pris og tilbud på videoproduktion.

Få en reklamefilm pris hos os.

Producering af reklamefilm

Hvordan bliver en god reklame film til?

– Målgrupper, marked, storyboard, narrativ …

Der er flere faser i skabelsen af en god reklamefilm, og de varierer naturligvis efter typen. Bow Tie Productions hjælper med dem alle. Med forbehold for, at der er stor forskel på reklamefilm, giver vi her den helt korte version af de fem vigtigste faser.

Fase 1 – afsættet

Vi taler allerførst om jeres tanker, idéer og forventninger og bliver klogere på jer. Denne del handler rigtig meget om, hvem I er. Jeres brand, hvad I tilbyder, jeres målgrupper og konkurrenter, jeres plads i markedet osv. Måske har I styr på det hele allerede, men ellers hjælper vi jer i mål.

Når alt er på plads, inklusive budgetramme, begynder det sjove, og vi laver en kreativ kickstart.

Fase 2 – præproduktion

Nu begynder forberedelserne til optagelser, og I kan trygt overlade taktstokken til os. Men samtidig forvente masser af spørgsmål, så vi kan undgå uforudsete tidsrøvere. Noget af det, vi skal, er at finde gode locations og håndplukke det rette mandskab til netop jeres reklame film.

Sidst, men ikke mindst må man naturligvis ikke gå ned på udstyr. Vi udvælger alt det rette til jer.

Fase 3 – produktion af reklamefilm

Nu skal vi ud på optagelse! Forud har vi forberedt os (og jer) ned til mindste detalje. Det bliver sjovt og intenst så hold godt fast. Hvis vi skal optage ude hos jer, er en af de ting I skal at forberede kollegerne. Også dem, der ikke skal filmes.

Dernæst overfører vi alt materialet til vores harddiske, så det ligger trygt og i absolut sikkerhed.

Fase 4 – postproduktion

Vi samler det bedste materiale og bruger selvfølgelig kun klip, I selv synes er fede. Trin for trin får vi æstetik, tempo, grafik og lyd på plads. Efter et grundigt arbejde står vi med et omtrent færdigt produkt. Men kun omtrent. Vi kører naturligvis retterunder med jer på indhold, lyd, stil mv.

Dernæst er vi klar til aflevering, så I står med et flot, lækkert og 100% godkendt produkt.

Fase 5 – afrunding og evaluering

Når roen har lagt sig, og I har haft videoen ude at leve, vil vi gerne drøfte forløbet med jer.

Hvordan var oplevelsen? Performer filmen, som den skal? Hvis det var en tv reklame produktion, hører vi gerne, om den skabte det salg eller den webtrafik, den skulle. Eller handlede det mere flere ansøgere eller flere SoMe-likes? Uanset hvad, vil vi gerne høre om jeres resultater.

Afspil video om På udkig efter et reklamefilm bureau så er vi lige her. Vi tager dig hele vejen fra ide til virkelighed, så du står med en færdig reklamefilm.

Hjælp til reklamefilm

Vi er klar, er du?

Der er ingen grund til at tøve, hvis ideen om en reklamefilm er vokset på dig. I samarbejde med dig, kan vi producere en reklame film af højeste kvalitet.

Kan du ikke vente med at komme i gang, eller sidder du inde med nogle spørgsmål om produktion af reklamefilm, så kontakt os her. Er du i tvivl om hvad det koster at producere en reklamefilm, så kommer vi gerne med en pris på jeres reklamefilm.