Reklamefilm

Har du brug for at få lavet en reklamefilm? Vi hjælper dig med at vække din målgruppes interesse. Kontakt os i dag.

Afspil video om Videoproduktion København

Reklamefilm unikt til dig

Mangler din virksomhed et markedsføringsboost, så kan en reklamefilm produceret af Bow Tie Productions være vejen frem.

Vi er nemlig vi eksperter på området, og vi laver lige den reklamefilm, der vækker din målgruppes interesse og styrker din online tilstedeværelse.

Vi ved, at alle virksomheder er unikke, og derfor skal din reklamefilm afspejle det, hvad enten den skal være humoristisk, seriøs eller noget helt tredje. Uanset hvad din virksomhed står og mangler, så har vi de innovative løsninger at hjælpe dig med.

Vi ved, hvilke tangenter der skal spilles på, så vi bedste muligt kan vise, hvem du og din virksomhed er og hvorfor I er sat i verden. 

Afspil video om videoproduktion for wecode

Kompetent reklamefilm til din virksomhed

Præsenter din virksomhed professionelt med en reklamefilm og skab højere kendskab til dit firma, produkt eller ydelser.

Der er et kæmpe potentiale i at lave reklamefilm. Eksempelvis husker den gennemsnitlige dansker kun 20% af hvad vedkommende læser, mens da samme person husker 80% af hvad vedkommende ser. Derfor er der et kæmpe potentiale i at benytte videoproduktion i sin markedsføring, og her kan Bow Tie Productions være netop din virksomhed behjælpelig. Med stærke levende billeder og fængende lyd kan du formidle din virksomheds salgsbudskaber på en måde, der fanger din målgruppe.

Gennem et samarbejde med os, vil I være sikre på at vi benytter det nyeste og bedste filmudstyr på markedet og har de mest kompetente og professionelle eksperter i videoproduktion på holdet. Det gælder alle områder af produktionen. Af den grund kan I godt forvente et produkt, som gerne skulle leve op til jeres forventninger og forhåbentlig også mere end det. Derfor er det også vigtigt for os, at produktionen forløber som et tæt samarbejde fra start til slut, så I som virksomhed har mulighed for at komme med input undervejs og dermed kan stå inde for slutresultatet.

Fang målgruppen

Skal din virksomhed ind og fange den ønskede målgruppe, er en reklamefilm en oplagt måde at nå dem på. Hvorfor ikke lade os hjælpe dig? Så kan du trygt tage dig af, hvad du er bedst til, velvidende, at vi laver det, vi er eksperter i.

Afspil video om Audi videoproduktion i København
Afspil video om Parasport Danmark

En god investering

Vil du have det bedste slutresultat skal videoen produceres professionelt. Vi er mandskabet der kan hjælpe dig med det kreative materiale, så din virksomhed står stærkt. Med vores ekspertise kan du være sikker på at få det bedste resultat – hver gang!

Skal din reklamefilm fortælle en spændende historie, så skal vi nok hjælpe med tilrettelæggelsen, planlægningen, videoproduktionen og klipningen. Vores team har de nødvendige, tekniske færdigheder og professionelt udstyr, så vi kan forsikre dig om en reklamefilm i høj produktionskvalitet.

Erfaring indenfor reklamefilm

Bow Tie Production har mange års erfaring med reklamefilm for forskellige virksomheder og organisationer. Vi skaber genkendelse gennem særpræg som bl.a. animeret tekst, musik og logo til en konkurrencedygtig pris, og det har vores kunder, såsom Parasport Danmark, WeCode og Konservativ Ungdom nydt godt af.

Vi er eksperter i produktion af reklamefilm, videoredigering og dubbing , og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Sulten efter mere? Tag et kig på vores tidligere cases, og få et indblik i de koncepter og strategier vi har udviklet og eksekveret for andre. 

Afspil video om bachata house
Afspil video om videoproduktion af Star Wars fanfilm

Vi er klar, er du?

Der er ingen grund til at tøve, hvis ideen om en reklamefilm er vokset på dig. I samarbejde med dig, kan vi producere en video af højeste kvalitet.

Kan du ikke vente med at komme i gang, eller sidder du inde med nogle spørgsmål, så kontakt os her. Lad os producere din reklamefilm i æstetisk og teknisk høj kvalitet, uanset opgavens størrelse og budget.

Se mere til os og vores reklamefilm på Instagram.