Filmproduktion København - Gør din ide til virkelighed

Mangler du et professionel produktionsselskab til at skabe din filmproduktion i København? Vi værner om jeres ideer og leverer skræddersyede projekter til enhver slags case. Kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe jer med hvilket som helst projekt.

Afspil video om Filmproduktion - se vores showreel med film og TV produktion.

Adgang til kvalitets-fyldt filmproduktion

Hos Bow Tie Productions i København skaber vi værdifulde filmproduktioner i samarbejde med vores kunder, hvad end idéen måtte være er vi klar på enhver opgave eller projekt. Uanset om det er produktion af reklamefilm, en produktvideo eller noget helt tredje, så er vores ambitiøse team klar på enhver udfordring. Med os som produktionsselskab i ryggen er du sikret en filmproduktion i København af mest kvalitetsfyldte kaliber. 

Uanset hvilken tanker, drømme eller idéer du måtte have, har du mulighed for at få realiseret dem og dit budskab igennem vores arbejde, selvfølgelig med respekt for dig og din virksomhed. Vi tager dig nemlig med i hele processen i filmproduktionen, og ønsker løbende en transparent dialog, således vores samarbejde har de bedst mulige forudsætninger.

Afspil video om Leder du efter et produktionsselskab i København kan vi hjælpe dig. Se blandt andet denne filmproduktion for WeCode.

Bow Tie Productions til din filmproduktion i København

Bow Tie Productions har sin base i København, men som produktionsselskab indgår vi samarbejder i hele Danmark. Så hvis I indleder et samarbejde med os, har vi mulighed for at komme til jer, hvor end i landet I befinder jer, så vi sammen kan lægge en strategi for de filmproduktioner I har tanker om.

Vi har erfaring indenfor mange forskellige grene af TV og filmproduktion, hvilket man blandt andet kan blive klogere på i afsnittet om vores cases. Det gælder eksempelvis eventvideo, reklamefilm og produktvideoer

Så er vi klar på enhver udfordring og genre, hvilket betyder, at I er sikret et håndværk, som fremmer den specifikke historie, I vil kaste lys på. Vi prioriterer nemlig jeres historie og budskab, som er det essentielle når man arbejder med produktionsselskaber i Danmark. 

Vores tilgang er ganske enkel; vi skræddersyer et produkt, som beriger omverdenen med jeres budskab. Vores opgave er, at jeres film produktion skaber de bedste rammer og muligheder for at få jeres budskab bedste muligt ud, hvilket sker gennem kreative tiltag og på baggrund af vores mange års erfaring som producenter af film.

Vi tilpasser produktet med jeres idéer og holder en tæt dialog med jer, så jeres filmproduktion bliver tilrettelagt på den mest overskuelige og effektive måde.

Processen når vi producerer film

Når jeres tanker endelig har fået frit spil, og jeres drøm om filmproduktionen af jeres brand, produkt, organisation og meget mere begynder at komme til bordet og I kontakter os i København for jeres filmproduktioner, så starter eventyret. 

Det første, der sker, når I kontakter os angående en filmproduktion i København, er, at vi først og fremmest ser nærmere på jeres organisation, og hvilke kendetegn I har. Vi går hurtigt i dialog med jer angående den specifikke case og formålet med filmen.

Det er for os vigtigt, at der er et tydeligt formål, da en film, uanset om det er en eventfilm, produktvideo eller reklamevideo, altid skal give mening for brugeren og have et klart “budskab” eller appellere til en vis handling. 

Vi opstarter nu en brainstorm både med jer og efterfølgende indbyrdes med lignende spørgsmål (alt efter jeres specifikke case): 

  • Hvem er målgruppen?
  • Hvor skal videoen udspille sig?
  • Hvilket medie ønsker I den skal vises på (påvirker længden)
  • Hvilket udtryk ønsker I?
  • Hvilket budskab ønsker I at fremme?
 

Det er blot et uddrag af de spørgsmål både I og vi stiller os selv i processen forud for produktion af filmen. Vi ved, at det gode forarbejde er essentielt for den gode produktion og kreativitet. Herefter overlader I det hårde arbejde til os, hvor vi producerer og eksekverer på de fastsatte idéer. 

Vi har løbende sparring med jer for at opnå det bedste resultat i fællesskab, så der bliver skabt en unik film produktion. Succes for os er, at I bliver glade for produktet og at målgruppen reagerer positivt på videoindholdet.

Se de fem faser af en videoproduktion

Hvem har vi hjulpet med produktion af film?

Afspil video om Leder du efter produktionsselskaber eller filmproducenter er Bow Tie Production måske et godt match.

Vi har, som nævnt, flere års erfaring som produktionsselskab indenfor film og TV produktion. Det gælder alt fra kommercielle reklamefilm til distribuering af budskaber gennem video.

Med en portefølje af mange forskellige kunder, heriblandt produktion af film for Parasport Danmark, hvor vi ved hjælp af film skulle fremme synligheden af dansk handicap idræt og de fantastiske sportsfolk i Danmark.

Videomaterialet havde til formål at følge flere sportsfolk i deres sportsgren og portætere deres mod og umiddelbare almindelighed. Filmproduktionen havde det overordnede formål at vise, at det er muligt at dyrke sport og elitesport, hvis blot der er passion og vilje.

Derudover har vi af mere kommerciel karakter samarbejdet med WeCode omkring promovering af deres virksomhed i forhold til at tiltrække de helt rigtige medarbejdere og vise hvilken fantastisk arbejdsplads de har. Vi kan derfor skabe forskellige projekter gennem film produktion. Selvom vi har base i København laver vi også filmproduktion i Aarhus, Odense og Aalborg.

Hjælp til filmproduktion udenfor København

Som tidligere nævnt er vi en filmproducent som også tilbyder filmproduktion udenfor København. Det betyder, at vi er klar på at hjælpe jer, uanset hvor I befinder jer i landet. Så om det er I Odense, Aalborg, Aarhus eller endda på Bornholm, vil vi hjertens gerne høre om jeres projekt, og se om det var Bow Tie Productions I måske skulle samarbejde med om at få det filmproduktionsprojekt bragt til livs.

Hvis vi har vækket din interesse, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende dialog med os. Så kan vi i fællesskab drøfte de forskellige elementer der er i en filmproduktion, komme nærmere en pris og hvad der ellers hører med, når vi skal skabe et videoprodukt til netop jeres virksomhed. Med et samarbejde med os, er du i sikre og trygge hænder.

Læs mere om vores arbejde med forskellige videoproduktioner på Instagram eller LinkedIn, hvor du altid har mulighed for at følge med i nye projekter og film.

Professionel film produktion til virksomheder