Reklamevideo

Har du brug for at få lavet en reklamevideo? Så hjælper vi dig. Kontakt os i dag for at høre mere.

Afspil video om Vi laver gerne din næste reklame video
Afspil video om videoproduktion for wecode

Alt om reklamevideo

Står du og skal have lavet en lækker reklamevideo, der fortæller, hvad din virksomhed eller dit produkt kan tilbyde, så er der nogle overvejelser som er værd at gøre sig på forhånd.

Når du skal have produceret reklamevideo, så er det vigtigt at man ved, hvad man gerne vil benytte den til. Det kan være man ønsker at promovere sin virksomhed, måske er det et konkret produkt der skal reklameres for eller også er det noget helt tredje. 

 

 

Det kan derfor være en rigtig god ide at få professionelle folk – som Bow Tie Productions – til at stå for din reklamevideo, da vi med vores erfaring og ekspertise, kan hjælpe dig i mål. Det gælder indholdet, hvad der vil gøre din reklame unik og meget mere.

For med en reklamevideo er der nemlig mulighed for at spille på de helt store tangenter. Det er her, hvor der er fokus på den gode fortælling og det klare budskab.

 

Hos Bow Tie Productions har vi stor erfaring med reklamevideo og anden videoproduktion, specielt fordi vores store interesse ligger inden for netop dette felt. Desuden har vi før lavet flere videoproduktioner for virksomheder og organisationer af forskellige størrelser. Det kan du se mere til på siden vores cases

En veludført reklame video vil både være oplysende og underholdende, både i forhold til det produkt, der reklameres for i reklamen, og i forhold til virksomhedens brand og historie.

En god reklamevideo skal ligeledes have et entydigt budskab, der er nemt at forstå, og som er i øjenhøjde med modtagerne. Det er vigtigt at have for øje, hvem det er man taler til.

Det er viden vi har oparbejdet og erfaring vi har fået gennem mange års arbejde, og derfor kan du også være sikker på at få et skudsikkert produkt, hvis du vælger at få produceret din næste videoreklame hos os. Vi gør nemlig vores ypperste for, at du får en reklame, der virker og skaber værdi for dig og din virksomhed.

En reklamevideo, der passer til DIG og DIN virksomhed

Når du laver en reklamevideo i samarbejde med Bow Tie Productions, vil du få lavet en skræddersyet videoproduktion, der lever op til den allerhøjeste kvalitet. Det bliver et tæt samarbejde med os, hvor du er med i hele processen og inddrages i de forskellige beslutninger som undervejs skal tages, i forhold til hvordan din reklamevideo i sidste ende tager sig ud. 

Vores fokus er nemlig, at du som kunde skal have en god oplevelse gennem hele udviklingsprocessen, fra idéudvikling til endeligt produkt. Derfor gør vi også en dyd ud af at være transparente igennem hele processen, så vi sikrer bedst mulig kommunikation imellem os.

En videoreklame er både en reklame for din virksomhed og dit produkt eller service, som ved hjælp af video er med til at fange modtageren på en helt bestemt måde. Derfor er det også vigtigt for os, at du mener, at den reklame video, som vi producerer i fællesskab, afspejler netop de aspekter af din virksomhed, som du ønsker at præsentere for omverdenen.

Afspil video om Audi videoproduktion i København
Afspil video om Udvikling af reklamevideo

Hør mere i dag

Kunne du tænke dig et samarbejde med os til din næste reklamevideo, eller vil du blot høre mere om, hvad videoproduktion kan gøre for din virksomhed, i forhold til reklame og branding, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Læs mere om produktion af reklame film.