Bow Tie Productions 10 videoproduktionsbud

Hvorfor er videoproduktion en god idé? Læs vores lille manifest “De 10 videoproduktionsbud” nedenfor, og bliv klogere på, hvorfor det kan være en god investering for dig og din virksomhed.

Afspil video om Videoproduktion København

1. Video fortæller, hvad du tilbyder

Video er perfekt middel til at forklare og vise det produkt eller den service du tilbyder. Det er en hurtig måde hvorpå du kan vække folks interesse og få dem til at forstå din virksomhed på meget kort tid. Og så kan video bruges til at skabe generelt kendskab til din virksomhed, og komme ud til nye potentielle kunder og publikum. Et billede siger mere end 1000 ord, så hvor meget siger en video?

2. Video overbeviser folk til at købe

Ifølge Google ser 55% af forbrugere video, mens de shopper online. Det betyder altså, at video er et middel som tages i brug, når deres gøres overvejelser i en købssituation. Derudover viser en undersøgelse fra Wyzowl, at 88% af de adspurgte er blevet overbevist til at købe et produkt eller en service på baggrund af et brands video. Samtidig har 96% af de adspurgte ligeledes set en ‘explainer’-video for at blive klogere et produkt eller en service.

 

3. Vi mennesker husker, det vi ser

De fleste mennesker vil hellere have en video eller noget visuelt til at forklare dem et produkt eller en service i forhold til andre former for medier. Rent faktisk husker folk 80% af det de ser, mens de kun husker 20% af det de læser.

Så I bund og grund husker forbrugerne video bedre end andre former for medier. 

4. Video vækker følelser hos folk

Video er et tiltrækkende mix af noget visuelt blandet med en lydside der samler produktet. Videomediet er engagerende, noget folk husker og har en følelsesmæssig og psykologisk tiltrækkende appel på forbrugeren. Og det giver virksomheder muligheden for at skabe en stærkere personlig forbindelse med sine kunder/publikum.

5. Video skaber tillid til dem, der ser

Video har også en unik evne til at skabe en forbindelse til og tillid hos publikum. Video af høj kvalitet viser, at du ligeledes værner om at give en oplevelse af høj kvalitet. Samtidig lader video også dit publikum få en mere autentisk forståelse af din virksomhed og folkene bag det.

6. Video har overtaget på SoMe

Man kan ikke komme udenom, at video har fået overtaget på de sociale medier de senere år. Op mod en halv milliard mennesker ser eksempelvis video content på Facebook hver eneste dag. Også YouTube, som centrerer sig om at skabe og dele videoindhold, er nu det næstmest populære website efter Google. Og ifølge LinkedIn, får videoer 5x mere engagement og 20x flere delinger end andre typer af LinkedIn opslag.

7. Video øger din omsætning hurtigere

Ikke nok med din virksomhed får flere visninger og delinger med video, så kan video også give dig mere salg. Flere og flere mennesker overbevises til at købe et produkt efter at have set en virksomheds produkt eller service på video. Ifølge det amerikanske erhvervsmagasin Forbes øger virksomheder, som benytter video i deres marketing, deres omsætning 49% hurtigere end virksomheder der ikke bruger video som et værktøj i deres marketing.

8. Video får dig frem på Google

Video hjælper også indirekte din virksomheds hjemmeside med at rangere højere i Google søgninger. I og med at video bruges som et fastholdelsesgreb for potentielle kunder, så betyder det også automatisk, at folk bliver længere tid på dit site, hvilket Google rigtig godt kan lide og belønner.

9. Video er alle pengene værd

Mange virksomheder er bange for at professionel videoproduktion er for dyrt og ikke er pengene værd. Men ofte er videoproduktion slet ikke så dyrt, som folk frygter, hvorfor prisen ikke behøver være en bekymring. Det gælder om at finde et leje, som er fornuftigt for både virksomheden og for os.

10. Det sidste – og vigtigste – punkt

“De 10 videoproduktionsbud” skal selvfølgelig sluttes af med, at du dykker ned i vores portefølje af cases.
For vores vigtigste bud må og skal være vores eget videoproduktionsarbejde, som skal overbevise dig! God fornøjelse.


Interesseret i at høre mere?

Vil du vide mere om Bow Tie Productions, hvordan vi arbejder og hvad vi blandt andet tilbyder indenfor videoproduktion? Det kan du blive klogere på her:

 VIDEOPRODUKTION KØBENHAVN

DE 5 FASER I EN VIDEOPRODUKTION

VIDEOPRODUKTION PRISER