Eventvideo

Ønsker du en eventvideo til din virksomheds næste arrangement? Vi sørger for at jeres begivenheder bliver veldokumenteret og producerer eventvideoer til både privat brug eller som promovering for dit produkt eller din virksomhed.

Afspil video om Eventvideo til dokumentation eller fremvisning af et arrangement, fest, jubilæum, åbent hus osv.

Klart og tydeligt budskab

Afspil video om videoproduktion for wecode

Står du med et arrangement på hånden, hvor du tænker at få det dækket med videoproduktion, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Bow Tie Productions laver vi alle former for videoproduktion med fokus på kvalitet og på at fremme et specifikt budskab. Du kan derfor roligt overlade taktstokken til os og lade os hjælpe dig med at skabe et mindeværdigt videoprodukt fra dit event.

Måske står jeres virksomhed og skal afholde en eller være del af en større event, hvor I godt kunne tænke jer en stemningsvideo der indkapsler eventen. Det kan også være i ønsker at få dækket et arrangement i jeres virksomhed, med henblik på at benytte videoen i salgsøjemed. 

Under alle omstændigheder findes der ikke nogen bedre måde at huske et arrangement på end at have de gode stunder og oplevelser foreviget i en samlet eventvideo.

Lad os skabe en eventvideo med jer

Til dagligt producerer vi vidt forskellige slags videoer, men de har alle det tilfælles, at vi har et ønske om at formidle på bedst mulig vis med kreative input, så videoproduktionen bliver særligt skræddersyet til jeres behov. Tag et kig på vores tidligere produktioner under afsnittet CASES, så du kan blive inspireret til, hvad du kan få i samarbejde med os.

Vi vil i hvert fald glædeligt hjælpe jer med, at dokumentere jeres dag eller arrangement i en eventvideo. På den måde er I sikret et professionelt og godt video produkt, som I altid vil kunne se tilbage på. Uanset om det er en stor eller lille begivenhed, vil vi gerne skildre de smukke og glædelige øjeblikke i fællesskab med jer.

Videoproduktioner kan så meget forskelligt og kan bruges i utallige kontekster. Om I har brug for flere gæster til en messe, vil vise det bedste fra årets festival eller måske vil lokke nye sponsorer til jeres erhvervsnetværk, kan vi hjælpe med at gøre jer mere synlige med en eventvideo, som kan bruges på forskellige sociale medier, så I øger jeres tilstedeværelse på de forskellige platforme.

En Bow Tie Productions eventvideo

Hos Bow Tie Productions er vi klar over, hvor vigtigt det er med et klart og tydeligt budskab. Kun på denne måde, kan dem der ser jeres jeres eventvideo, vide hvad pointen er. Vi har stor erfaring med at skabe eventvideoer med fokus på et budskab, som skal være klart og tydeligt for modtageren. 

Så hvis du eller din virksomhed har en event der skal dækkes med en video (inkl redigering), er vi altid friske på at høre jeres tanker. Så kan vi tage nogle indledende snakke eller I kan få et uforpligtende tilbud, så jeres ideer eller projekter kan komme til realitet.

Udover at blive inspireret på denne side, kan du finde os på både Instagram og LinkedIn, hvor vi stræber efter at inspirere andre, og hvor vi også poster mange af vores videoproduktioner, som kan give et tættere indblik i vores arbejde.

Afspil video om Audi videoproduktion i København