Om os

Bow Tie Productions er et kreativt produktionsselskab, som laver reklamefilm, employer branding-film, produktvideoer og meget andet.

Vi blev grundlagt i 2019, fordi vi så et stort potentiale i at bruge vores mange års erfaring fra den danske tv- og produktionsbranche til at lave flotte og effektive film til virksomheder og organisationer.

Det viste sig hurtigt, at vi havde set rigtigt. I løbet af kort tid fik vi mulighed for at producere film for vidt forskellige kunder, som alle kom til os med samme ønske: professionel kvalitet og et originalt udtryk, der fanger folks opmærksomhed.

Bow Tie Productions er også resultatet af to gode venners drøm om at gøre tingene sammen. Om at føre vores visioner og idéer ud i livet i fællesskab og om kun at lave film og video i absolut topkvalitet. Og, ikke mindst, om at både vi og kunderne skal have det sjovt, imens vi arbejder.

En del af vores succes skyldes, at vi selv er med hele vejen. Lige fra den kreative udviklingsproces til den sidste finish, inden produktionen afleveres til kunden. Men andre elementer spiller naturligvis også ind. Eksempelvis samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste freelancere inden deres felt. Det betyder, at vi altid stiller med det mest kompetente hold. Både til helt enkle optagelser og til store, avancerede produktioner med masser af effekter og bevægelse.

CASES!
Kontakt!

David Michael Jensen

CEO & Klipper

Morten Lech Pedersen

CEO & Producer