Øregård Gymnasium

Afspil video

Øregård Gymnasium kom til os med ønsket om en ny kampagnefilm for gymnasiet. Den skulle bruges i forbindelse med optag af nye elever. Det var en video, som skulle fortælle, hvad det vil sige at være elev på Øregård. Men vigtigst af alt skulle den fortælle at Øregård Gymnasium er med dig hele vejen, selv efter du er blevet student. Derfor valgte vi i denne videoproduktion at indkapsle gymnasieårene igennem en lille fortælling. Vi følger eleven Alberte, fra hun træder ind på gymnasiet den første dag, til hun år senere igen forlader Øregård. Denne gang med studenterhuen på hovedet. Selvom flere år skulle kortes ned til få minutter, har vi produceret en video, som viser en palet af alt det bedste, Øregård Gymnasium kan tilbyde deres elever.

Det var et helt forrygende samarbejde vi havde med hele Øregård Gymnasium. Fra starten af havde de helt styr på den historie, de gerne ville ud med i denne kampagnefilm. Samtidig var der var også helt styr på, hvordan de som uddannelsesinstitution ønskede at profilere sig for omverdenen. Og så længe vi hos Bow Tie Productions holdt os inde for de rammer, havde vi samtidig masser af kunstnerisk frihed.

Dubbing

INSTRUKTØR

David Michael Jensen

PRODUCER

Morten Lech Pedersen

FOTOGRAF

Ian Devald

KLIPPER

David Michael Jensen

COLORGRADER

Dario Kozuh

KUNDE

Mathilde Louise Stenild Brejner

Interesseret i at høre mere?

Hvis du ønsker at se flere af vores videoproduktioner, skal du bare klikke her → CASES

Vil du vide mere om Bow Tie Productions, hvordan vi arbejder og hvad vi blandt andet tilbyder indenfor videoproduktion? Det kan du blive klogere på her → VIDEOPRODUKTION KØBENHAVN